QUADRIX WATT’S E3

Med WATT: s tysta, kraftfulla motor kan du njuta av dina favoritutflykter året runt, på egen hand eller med vänner, på lugna stigar eller på berget! Upptäck spänningen med att köra en terrängcykel!

Med WATT’S kan du klättra uppför bergspår med en höjdskillnad på upp till 1200 meter, koppla från och köra frihjul ner! WATT’S är utan tvekan modellen i QUADRIX-serien som ger dig den största självständigheten.

QUADRIX AXESS TOUCH

Resan och vandringen är äntligen möjlig för alla! Tack vare joysticken och dess kraftfulla motor gör det möjligt att upptäcka olika vägar oavsett underlag.

Med sin unika och avtagbara joystick, passar AXESS TOUCH de flesta funktionshinder samtidigt som säkerheten bibehålls på ett optimalt sätt. Av säkerhetsskäl, stannar AXESS TOUCH när joysticken släpps. Med två hastigheter erbjuder AXESS TOUCH dig komfort längs utflykten.

QUADRIX AXESS E3

Äntligen är mountainbike tillgängligt för alla: AXESS, med sin tysta, elektriska motor, är den perfekta fyrhjuliga MTB:n för att dela glada utflykter tillsammans på landsbygden. Enarmsdrivningen gör AXESS lämplig för de flesta med funktionsnedsättning och ger maximal säkerhet.

Motorbromsen gör det enkelt att styra utförsåkning. När du släpper kontrollerna stannar AXESS. AXESS-modellen erbjuder två hastighetsnivåer framåt och två backhastighetsnivåer för optimal rörlighet.

QUADRIX IBEX E3

Mångsidig, sportorienterad 4-hjulig mtb.

Ta ut IBEX i backen för en provkörning och du kommer att upptäcka en mångsidig mtb, perfekt för energifylld utförsåkning, tävlingar och action. Du kan använda en skidlift eller en linbana för att komma till toppen av backarna med din IBEX, eller till och med bogseras av en fyrhjuling. Sedan kan du njuta av alla spänningar i utförsbacken!

Om du vill ha en mycket specifik pilotupplevelse, välj det ledade kompositsätet för att optimera varje rörelse och kompensera för de mest utmanande utförslöporna. IBEX är en mycket lätt. QUADRIX IBEX användes 2013 för vandringen i Nepal runt Annapurna-topparna.

QUADRIX HAND'S

En terrängcykel designad för skidbackar!

 Ta en stolslift, en ankarlift eller en linbana med HANDS och åk längs stigarna och backarna på din favoritskidort! Unik, exklusiv EASY UP-teknik gör det möjligt för personer med nedsatt rörlighet att ta alla typer av skidliftar på egen hand.

Bakhjulen viks upp i tre enkla steg och du är redo att själv ta skidliften. HAND’S är lätt att lära bemästra och du kommer snart att känna dig säker på att slappna av och njuta av nya äventyr.

QUADRIX Historia

Den första QUADRIX cykeln, tillverkades 2006, och var en välkommen produkt för flera personer med nedsatt rörlighet och tillfredsställde behoven främst hos de hos de som  ville utöva fjällsporter.

Drivkrafterna bakom QUADRIX-konceptet var Jean-Luc Fumex och Jean-Pierre Lacombe, välkända namn inom cykelindustrin, följt av företaget MONT BLANC MOBILITY. Jean-Luc Fumex är själv funktionshindrad och använde sitt eget nätverk av kontakter med nedsatt rörlighet för att utveckla och testa produkterna för den berörda allmänheten. Människor med funktionsnedsättning är de bästa domarna av sina egna behov och har en bättre position för att identifiera dessa behov och stödja de valda lösningarna. Målet är att erbjuda nöje, oberoende och tillgänglighet för personer med nedsatt rörlighet genom att kombinera innovation, kvalitet och anpassning.

Användardesign är kärnan i MONT BLANC MOBILITY:s vision för QUADRIX. Deras mål är att: Designa och kommersialisera produkter som är både roliga och sportorienterade för att ge sina användare verkligt oberoende och nöje. Erbjuda anpassade lösningar för att tillgodose eventuella specifika svårigheter som vissa kunder kan stöta på. Erbjuda bredast möjliga tillgång till QUADRIX-produkter för människor som aldrig skulle ha drömt om att kunna använda dem genom ständig innovation. Förbli uppmärksam på nya behov som våra kunder uttrycker genom att hålla nära kontakt med nätverket. Det yttersta målet med detta tillvägagångssätt är att skapa kvalitetsprodukter och tjänster för att optimera användarnas tillfredsställelse.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.